10-11 Juni

Ja det har hänt en hel del sen sist..


Lina med dotter kom hit den 10 Juni - tog en lång promenad längs Drottninggatan innan vi begav oss mot Skärholmen, eller Kungens Kurva närmare bestämt, till Babyland. Hämtade ut babyboxen som var nästan helt världelös samt köpte två nappar och en napphållare.. Lina handlade lite babykläder och ett parasol/paraply till vagnen deras. Därefter IKEA en vända, där Lina skulle köpa en kudde till Emma, som hon tyvärr glömde kvar här då dem åkte hem den 12 Juni.. Hon glömmer alltid nått. Förut så glömde hon sin mobil hemma hos mig, på badkarskanten av alla ställen =). Efter dagens äventyr så tog vi bussen/tuben hem, lagom trötta och möra. Senare på kvällen vart det en smarrig tårta som älskling gjort! =)


Babyboxen innehöll en Bjölhink, 12 st newborn-blöjor, en usel tvål från ett sketet företag, 2 par amningsinlägg, en usel DVD med världens sämsta berättarröst, vi kollade första avsnittet, som var knappt 3 minuter lång, därefter åkte skivan ner i soporna! Hmm, vad mer, jo massa papper... en liten burk med fläckborttagningsmedel från Vanish.. Ja det var nog allt?!


Dagen efter for jag, syrran och hennes dotter till Skäris.. Behov av något plagg som jag kunde ha till klänningen för att inte frysa ihjäl! Hittade en tröja som tur var! För det behövdes verkligen! HIttade armband och halsband som matchade örhängena också. Vart även 2 par linnen och en mjukisdress från Cubus.. Älsklingen hade fullt upp med kockrocken på och att laga all mat tills lördagen, en jäkla massa mat! På menyn så stod det:


Chili/lime chicken drumsticks
Rökt lax m. hovmästarsås
Färska räkor m. citrusaioli
Timjanmarinerad kotlettrad
Färskpotatissallad samt diverse andra tillbehör.


David kom hit med bröllopstårtan. Och senare på kvällen så kom Jörgen och hjälpte till att köra ner all mat plus tårta ner till Svärmor. Där vi skulle ha mottagningen.. Och Lina fixade tre inbakade flätor i mitt huvud.

 

20 Juni

Hejsanhoppsan alla!! Det var verkligen inte igår som det vart något skrivet här inte. Men så blir det då man har haft mycket att göra. Så, vad har hänt sedan den 1 Juni tro? Gissa någon? =)

1 Juni

Innan barnmorskebesöket idag så var jag till Skärholmen en sväng. Hittade äntligen en bh som mina bröst får plats i, haha, Micke tyckte att den var snygg också ;)! Hittade även en mjukisdress på Cubus och ett linne på Gina som fick följa med mig hem.

På barnmorskebesöket gick det superbra! Allt är helt perfekt! ♥
Blodtryck 110/70, Hb 122, glukos 6,0. Minis hjärta slog 143 slag/minuten och SF-måttet var 29. Kerstin fick ta emot slag och sparkar idag med! Och vad hon kunde känna så låg huvudet där det skulle ;)


RSS 2.0