Julfirandet

Julfirandet är nu över! Skönt! Dålig på att uppdatera bloggen har man blivit, men var spelar det för roll? Ändå ingen som är inne och läser :P Nu ramla posten ner i brevinkastet..

Älskar dig Micke!


Mys ute i snön i Söndags!
Varm choklad, kladdkaka samt pepparkakor, mums!
Så levande ljus på det :)

Älskar dig Micke!
<3

Dags för en uppdatering här kanske?

Var ju inte igår precis som man tog sig tid att skriva några rader här.. Om man bara visste vad man skulle skriva så hade det ju gått betydligt lättare.. 
Finns ju ett och annat.. Men nää..

Iallafall - flyttlasset har gått och allt börjar få sin ordning här hemma. Trivs som fisken i vattnet!

Skulle ha varit iväg på de där tjottahejti i måndags som ams hittat på.. Meen nää, det har inte gått..

Snön - Har kommit till huvudstaden! Usch! 15cm snö, hade väl ändå räckt med 15mm istället tycker jag, eller ännu bättre - strålande solsken och 30+ ute! Vill ha sommar nu!

Urk!

Gick upp tidigt idag iomed att det skulle tvättas i morse. Upp kom jag iallafall, men med värdelns illamående.. :( Kändes som att jag skulle spy närsom..  Men har klarat mig ifrån det hitills iallafall, tack och lov. (Bara för att jag skrev det nu så kommer det säkert iallafall sen) Somnade i soffan efter att jag hämtat upp tvätten. Sov till 11 då det kom några idioter och plingade på dörren.. Puckon..  Nåväl.. Tvätten ligger för närvarande ovikt.. Disken har det inte hänt något med heller. Får se ifall jag orkar fixa nått utav det innan karln kommer hem från jobbet. Har iallafall fått i mig två glas vatten samt ett antal knäckemackor nu. Nu blir det iallafall soffan för mig igen.. Mår illa som bara den :(

DU & JAG MOT FRAMTIDEN

Idag är ingen vanlig dag för det är minsann min och älsklings månadsdag :)

Jag älskar dig Michael!
RSS 2.0