<3

Stay with me, don't fall asleep too soon.

24 Januari

Dagarna passerar med en ruskig fart. Ligger med benen i högläge i soffan med datorn i knät medans älsklingen spacklar samt slipar det jag spacklade för nå dagar sedan. Har haft nå fruktansvärt ont i magen inatt och har inte kunnat sova ordentligt, har haft ont nu under förmiddagen också, men nu har det varit lugnt en stund, tack och lov.

Igår så var vi i Skärholmen en sväng, älsklingen hittade ett par byxor på dressman. Så kikade på lite annat också.

Nu börjar batteriet varna så lär väl ta och pallra mig ut u köket och sätta datorn på laddning. Skall nog ta och sätta på en potatis eller två och försöka få i mig det.

Klar


Middagen typ klar.. 
Inväntar bara att älsklingen skall komma hem :)
Puss på han! <3

Spasmer

Då var man nyduschad efter allt bullbak.. Ren och fin.. Kanske borde ta och förbereda middagen? Fast med närmare eftertanke så är jag hungrig som en vet inte vad! Blir till att äta nått lättare nu, annars hinner världen gå under innan jag fått mat i magen. Hinner gott och väl ändå.. :)

Min arm lever sitt egna lilla liv.. Den har fått spasmer! Antagligen jobbigt att göra bulldeg för hand xP

Minimålet avklarat - nu blir det till att göra ordning för middagen!



Blommor från älsklingen!



Fick en massa fina blommor utav min älskling igår då han kom hem från jobbet. Tack så mycket älskling! :)

Jaa.. Världsbäst på att blogga är man ju.. Eller inte.. Nåväl..

Idag så har jag iallafall bakat - Bullar :) vilket ledde till att jag fick magont, denna gång pga att jag tjuvat för mycket bulldeg. Får se ifall dem går hem hos gubben min då han kommer hem från jobbet, men det tror jag nog (lussebullarna vart ju godkända). På tal om det så kommer han inte hem fören efter 18 tiden ikväll :( Det gillar vi inte.. Ensamt här! Till och med småttingarna reagerar! Sen klockan 15 så har både F och M har suttit och stirrat på ytterdörren och väntat..


RSS 2.0