24 Juli

Vi är idag på dag 267 av 280.. Alltså 38 fulla veckor och 0 fulla dagar. 13 dagar kvar till beräknad förlossning! ♥

Natten har varit allt annat än bra.. Sov som en stock mellan typ tolv och fyra och därefter har jag bara legat och vänt mig hit och dit. Jag vill att det skall vara färdigbakat nu!! Frustrerande att vakna pga värkar..

Kattskrälle höll på och öppnade garderoben - vad hon nu skall ha den dörren öppenför? Knasfia!
bloglovin

22 Juli

Är hur trött som helst. Jag vaknade strax innan klockan slog 04:00 och sen dess har jag varit vaken! Jiippiii - or not!

Jag har världens huvudvärk och jag mår illa! Och inte nog med det så har jag värkar som kommer och går.. Blir nog ett samtal till förlossningen ifall det inte lugnar ner sig snart..

20 Juli

Pappsen ringde mig mitt i bullbaket - eller ja, i jäsningen rättare sagt. Han berättade att syrran hade ringt honom och att hon lät som en helt ny människa :) Dem gjorde ett ingrepp på henne idag, i förmiddags måste det ha varit iomed att pappsen ringde strax efter tolvtiden.. Allt var iallafall mycket bättre! Skönt! Hoppas hon blir utskriven och förblir utskriven ett bra tag framöver nu!

Bullarna vart iallafall mycket väl godkända utav karln :) Nu har han skuttat in och stängt in sig musikrummet och lirar gitarr och sjunger för fullt. Resultatet får ni nog se/höra här sen.


Jag älskar dig Michael!
Puss

20 Juli


Nu skall min man vara glá. För här serveras det kaffe/cola och nybakta
 bullar då han kommer hem!


Fegis och Majsan är helt utslagna efter att ha tittat på bullbaket!
Då passar det att samsas minsann :P

Phuu.. Helt slut! Jag förtjänar en vilostund nu så nu lägger jag mig i soffan!
Hejsvejs..

19 Juli, forts.


Har nyss ätit vattenmelon :) Gott gott!

19 Juli


Nyss kommit hem från ett besök hos barnmorskan. Överbevisade Kerstin (barnmorskan)! Muhaha! Hon har tjatat mycket om järntillskott. Att det är så bra att äta osv. så att man inte störtar ner.. 
Men jag äter dem inte, onödigt då värderna är superbra utan! Så hennes haka ramlade nästan ner i golvet över att jag hade högre värde idag än vid förra bm-besöket - trotts jag INTE äter järntillskott! :p

Magen var hon också förvånad över. Jag är ju inte så stor - men magen växer precis som den ska! :)

Hb: 123 (utan järntillskott!)
Blodtryck: 115/65
SF-mått: 35
Minis hjärtljud: 147

Fixerad var vi i v34 ;)

17 Juli, forts.

Fick nyss reda på utav pappsen att syrran ligger på sjukan - igen! Stackarn får fan aldrig vara frisk!
Först propp i ena lungan - låg inne flera dagar, vart nerdrogad med morfin osv, osv. och går numera på waran (blodförtunnande). Därefter gallsten - låg inne ännu längre denna gång - gallan opererades bort, fick i samband med detta problem med levern så hon fick börja med nå jädra sprutor.. Och nu problem med gallgångarna (troligen stenar kvar i gångarna). Man tycker ju att dem borde ha tagit bort gångarna i samband med att dem tog bort gallan??? Finns väl ingen vits att ha gångarna till gallan kvar då hon inte har nån galla?

Nåja.. Nu ligger hon iallafall på kirurg avdelningen - igen! I väntan på Ultraljud (för att se ifall det är sten i gångarna).. Och när skall detta ske.. Jo, inte förns på Måndag! Detta borde väl ske snabbt - så hon slipper ligga och ha ont och gå på massa smärtstillanden tills dess? Inte klokt..


Vad har man gjort ikväll då? Jag och älsklingen åt middag och efter det så har vi nördat framför Pc-spel båda två :P Men nu är det slutspelat för min del idag, orkar inte påbörja nå nytt - min gubbe jag hade brann upp :O Nu ligger iallafall Fegis (katten) i knät och tar emot sparkar från Mini. Och Fegis stångar tillbaks ;)

17 Juli

Mini har stannat i magen i 2 veckor till.. Så H*N ligger fortfarande kvar och gottar till sig i magen, vilket är bra! Vi är nu på dag 260 av 280. (92,9%). V38 - Gått 37 fulla veckor och 0 fulla dagar (v37+0). 20 dagar kvar till beräknad förlossning! ♥

Idag har jag och hjärtat varit i Skäris en sväng, samt Kungens Kurva (Ikea).. Vart lite smått till Mini.. En till kudde för att ha i vagnen bl.a.

16 Juli


Vattenmelon är gottgott! :)


Ikväll hämtas inspiration från Turkiet när köket serverar Köfte med tzatiziki =)

13 Juli

Tog lite nya bilder idag.. Mitt fejs fick vara med också. (Ignorera fläckarna från spegeln)

13 Juli 2010 ~ V.36+3. 24 dagar till BF!


Vad har frun gjort idag då? Jag har varit till ams en sväng, lämnat in ett papper för att få en underskrift, ska tillbaka dit imorn för att hämta det.. For till Babyland - där jag reklamerade babymonitorn som vi köpte i Söndags. Den vägrade ju fungera.. Köpte en ny, som var/är mkt bättre. Sen så fixade jag nytt foto till mitt körkort. Måste ju förnya det så det står rätt namn ;) Så skall ta och posta det imorgon..

What else? Hmm. Jag har lagat middag! Tacogratäng! Yammyamm.. 
Karln skall titta på Morden i Midsomer strax, så jag skall roa mig med, hmm nått.. Förslag?? Läsa igenom instruktionsboken till babymonitorn kanske?



12 Juli

SVETTIGT - var ordet!

Det är precis vad det är. Både jag och dem små liven här hemma har varit helt utslagna hela dagarn.. Förutom att ha svettas hela dagen så har jag ätit lite och druckit tonvis med vatten. Laddade tvättmaskinen med tvätt som jag tänkte köra igång under eftermiddagen - men jag deckade i soffan istället, när jag väl vaknade så fanns det inte kvar i minnet.. Så får ta och göra det imorgon istället.

Älsklingen for ner i källaren då han kom hem från jobbet och hämtade upp en fläckt som numera står och blåser runt i sovrummet. Tack och lov för det! Förhoppningsvis så blir det bättre sömn inatt. Äckligt varmt inne som sagt!

Under gårdagen så for vi till Babyland en sväng - Köpte en babymonitor och en värstingtermometer! Därefter kikade vi på Eclipse, handlade lite och sedan for vi hem till svärmor och grillade, gott gott! Där Mini fick en Da-da av farmor :) Tackar tackar! :) Det är en nalle-med-snuttefilt!

 


(En Da-Da ser ut såhär..)


Monitorn verkade iallafall kanon - Tills vi kom hem och skulle testa den. Då är det fel på skiten. Man hör inget ifrån babyenheten till föräldrarenheten (vilket är själva poängen med en babymonitor). Så det blir till att lämna tillbaka skiten och kika på nån annan..

Nej nu ger jag nog upp för ikväll. Tandborstning nästa..

11 Juli

Mupp tele2! Skall det vara så svårt att få en registrering på sitt ny nummer? Ytterligare 24 timmars väntetid nu, pga att första idiotnissen jag ringde i Fredags inte skötte sitt jobb ordentligt.. Puckon!


Born to be cheap - Born to be puckon! :@


Nåja - filmen vi såg sent i gårkväll. Var ok, men som jag sa att jag skulle göra - jag
somnade så gött i älsklingens famn ;)

Idag blir det bio! :)

10 Juli

 


36+0 idag.
Det är nu 27 dagar kvar till beräknad förlossning!

Idag är det en vecka sedan vart vi utskrivna från förlossningen.
(Vart inlagd två dygn då läkarna trodde att förlossningen var på gång)

Men Mini ligger kvar i magen och gottar till sig änsålänge. :) (Härjar runt i magen just nu)

Värkar har kommit till och från under natten till idag, samt hela dagen idag.
Får se hur mycket sömn det blir i natt..
Ligger man inte vaken så vaknar man av smärta..
Nåjaa..

Micke säger: Hejhej! :)
Och ställer sig och gör iordning mackor mitt i natten, matvrak! :P

Nu har tydligen mannen min laddat upp med film, så jag skall förflytta mig till soffan
 och gotta ner mig i hans famn! Kommer säkert att somna!

8 Juli

Bloggtorka - jotack ja vet!
Men vem bryr sig förutom papps om jag bloggar eller inte? :P
Ingen, ne just det..


8 Juli 2010 ~ V.35+5
29 dagar kvar till BF!

RSS 2.0