29 Maj

Idag har vi gått in i graviditetsvecka 30+0! :) Nu är det endast 69 dagar kvar till beräknad förlossning! Närmar sig med stormsteg. Längtar nå fruktansvärt tills vi får se och hålla om vårat lilla mirakel! <3

Vad har vi gjort idag då? Jo vi har varit en sväng till Skärholmen, samt Kungens Kurva för att inhandla lite grejer till bröllopet. Gästbok, uppläggningsfat/skålar osv.. Efter det tog vi oss hem och påbörjade dagens middag.
På tal om bröllopet, om precis 2 veckor är vi ett gift par! <3 Wiihooo! :) Har nog fått i oss mat och bröllopstårta vid den här tiden med :) 

Ne nu skall vi förflytta oss till soffan och mumsa efterätt och sedan lägga oss och kika på film, Instängd 2!




Dagens middag bestod av; 
Halstrad lax på bädd av grön sparris med smörslungad färskpotatis och dillsmör!
Mums!

28 Maj

Vi äger numera en skötväska! Det är Fredag idag, vilket innebär HELG! Jag for till Skärholmen efter att jag fått i mig lite lunch här hemma för att kika på om jag hittade någon bra väska att kunna använda som skötväska. Hittade en som jag tyckte skulle fungera bra, så det vart en sån, till en billig peng! En väska med flera praktiska fack. Huvudfacket har tvåvägs blixtlås samt två invändiga mindre fack. Dragkedjeförsett ytterfack samt justerbar axelrem. Så nu kan vi stryka det från inköpslistan =)


27 Maj

Idag har jag inte gjort ett jota! Förutom att ha tvättat en maskin med Minis kläder, som nu hänger det på tork. Så nu har vi det avklarat, bara till att börja använda dem då det är dags. Vi är på dag 209 av 280.. 71 dagar kvar till BF. Känns om en evighet - men ändå inte.. Mini hickar på för fullt i magen just nu iallafall :)

Vad skall man ta och hitta på i helgen då? Hmm..

26 Maj, forts.

Disken avklarad! Nu blir det soffläge tills karln kommer hem från affärn.

26 Maj, forts.

Har nyss startat tvättmaskinen - Minis kläder! Måste ju tvättas innan dem skall användas, så nu får vi det gjort :)
Vart en tripp till Skärholmen med Maria och hennes lilla Isabella som kom förra veckan. Trevligt trevligt!
In på Lindex, H&M och Glitter! Mötte sedan upp Älsklingen på tunnelbanan, han har fixat glas, tallrikar, bestick och bord till bröllopet. Allt till en kostnad av det fantastiskt låga priset, 0 kr =) Det är bra med kontakter! :)

Gubben for till Maxi för att handla nyss och jag skall ta itu med disken.

26 Maj

v.29+4
72 dagar kvar till BF.
Vi längtar efter dig Mini Hoffman!
<3


v.29+0 på bilden.

25 Maj, forts.

Jahapp. Då har man ätit lite och så har man kollat klart på tredje säsongen av Prison Break.. Vad skall man ta och hitta på nu då? Hmm.. Börjar väl med att vattna blommorna en vända och sedan vika tvätten som har hängt på tork. Kolla om det finns nå skitig tvätt och kasta in det i maskinen kanske?

25 Maj

Fick rejäla sammandragningar/förvärkar i Söndags eftermiddag. Mensvärk gånger 10000 och strålade ut nå fruktansvärt i svanken. Täta var dem också och höll kom och gick ett bra tag! Och Mini fick tokryck och puffade och hade sig rejält mellan sammandragningarna/förvärkarna.. Gick över senare på kvällen iallafall som tur var.. Annars hade det blivit ett samtal till förlossningen. Obehagligt!

Nåja igår så var jag helt slut i kroppen - trött och hängig, men det gick över tag efter att älsklingen kommit hem från jobbet och jag fått i mig en Niferex, som jag glömde dagen innan..

Mini var lugn nästan hela dagen, förutom någon spark/puff då och då.. Kanske pga gårdagen? Men då vi lagt oss i sängen för att sova så började Mini möblera om rejält  i magen :) <3 Lyckades få med det på film - vilket jag lagt upp på Facebook.. In och kika och tryck på gilla knappen vettja!

Idag är det super iallafall, men börjar bli trött och seg nu.. Pga vädret kanske? :( Grå himmel och det har regnat som tusan hela dagen idag.. Var ner på affärn för att köpa hem juice och mjölk, var nästan som att ställa sig i duschen..

Funderar på att lösenordsskydda min blogg! Vill ni kunna läsa den framöver så släng in en kommentar så ser jag till att ni får lösen..

Nu blir det en matbit, niferex och juice!

21 Maj

HELG =)

Det firade vi med hemgjord pizza till middag! Imorgon blir det hemgjord smörgåstårta, bara för att det är såååå gott :) Natta, Altan och Yasin kommer förbi då också för att hjälpa till att äta upp ;)


Fegis kurrar för fullt och ser ut att må som en prins då han ligger och chillar på Mini ute i solen, myspys!





<3 28+6 <3

godnatt allt folk..

19 Maj, forts.

Är nu mätt och belåten efter dagens middag. Nyss legat och kramats med älsklingen till filmen - Alvin och gänget 2.

Min dag har varit ok. Kom iväg till Simba där jag fick ett papper underskrivet.. Vidare därifrån till Skärholmen där jag gick in på försäkringskassan för att lämna in pappret och därefter in på SHKLM- i hopp om att hitta ett par skor till bröllopet..

Hittade ett par iallafall som får lova att duga. Nått med klack är inget alternativ i mitt tillstånd iallafall - vet ju aldrig hur mycket mina fossingar kommer att palla med då det är dags med tanke på att dem börjat svälla ibland.. Hittade även ett par sandaler, skönt! Sköna att gå i var dem också! Mina Puma-skor är som en bastu i värmen kan jag ju säga. Tog även en lunch i min ensamhet samt en årets första mjukglass, som smälte bort ganska fort.

Var även in på Lindex och kom hem med lite därifrån också..

Efter allt detta så var det dags för barnmorskebesöket. Allt där gick kanon - som ni kan se i mitt tidigare inlägg.
Fast skadar ju inte att ta upp det igen, hehe. Allt var som sagt superbra - jag följer min egna tillväxtkurva och har sedan inskrivningen bara gått upp 2kg! Blodtrycket och glukosen var super! Mini såg till att Kerstin fick ta emot flera antal sparkar idag och dopplern är inte poppis :P Hjärtat slog så fint - 132 slag/minuten :) 79 dagar till BF nu! Dags för nästa barnmorskebesök om 13 dagar :)

Imorgon är det dags för Maria! Hon blir igångsatt imorgon, såvida inget händer inatt! Önskar dig lycka till - hur det än börjar :)

Sitter och lyssnar på älsklingen när han spelar gitarr och sjunger nu <3 :) Me like! Skall ta och göra klart det lilla som är kvar på Minis födelsetavla nu. Eller ja, det jag hinner innan det är dags för att gå och lägga sig. Inte mycket kvar utav det jag kan göra klart nu - längden och vikten lär ju inte komma på sin plats än på ett tag :p

19 Maj

♥ 28+4 ♥
Har nyss kommit hem från barnmorskan. Kertsin fick ta emot massa sparkar idag också, dopplern är inte poppis! =) Mini mår supernbra! Hjärtat slog 132 slag/minuten. Mitt blodtryck och glukos var perfekt! Jag följer min egna kurva och har hitills bara gått upp 2 kg sen inskrivningen ;)

18 Maj

Idag har det inte blivit mycket gjort. Trött som tusan.. Har iallafall tvättat en vända och nyss hängt upp det, samt diskat. Var upp till st1 tidigare och hämtade ut ett paket, som var för stort för brevlådan..
Imorgon så tänkte jag försöka ta mig till Simba, får se hur den resan går..

Har bestämt att vi skall titta på Alvin och gänget 2 ikväll, ändå bara skit på tvn - som alla andra dagar.

Neej nu placerar jag mig i soffan igen.. Hejsvejs..

16 Maj

Då var det Söndag igen. Dagarna bara springer iväg just nu känns det som. Var ju nyss måndag.. Är i V.28+1 idag! =) 82 dagar kvar till BF!  Mini väger drygt ett kilo nu och är ca 38 cm lång från topp till tå. På onsdag så är det dags för ett besök hos bm igen, därefter så blir det besöken tätare, varannan vecka har jag för mig.

Superhärligt väder igår! Sommar! :) Det gillar vi! Vart frukost med älsklingen på balkongen och njuta av värmen. Vi for till Kungens Kurva iallafall, var för varmt för att gå runt med tröja ute tillochmed. In på Ikea en sväng för att kika på stolar till köksbordet. Därefter in på Rusta och köpte oss en konstgräsmatta till balkongen. Vart super! Efter det så gick vi till Jysk och kom ut med elva varor! Vart bland annat två underlakan och påslakanset med Nicke Nyfiken motiv på, till Mini :)

Nu skall jag placera mig i soffan med en glassbåt! Blir trött och seg utav det gråa trista vädret som vi har idag. Skall ta och kika klart på andra säsongen av Prison Break, som det inte är många avsnitt kvar av nu. Skicka efter säsong tre och fyra + the final break, någon dag tror jag! Nej soffan var det! Så man orkar följa med älsklingen till Ica Maxi sen. Puss&kram!

13 Maj

Har gått och blivit sjuker.. Urk! Och buhuu! :/ Har varit snorig, haft ont i halsen, hostat och haft huvudvärk sen i Måndags.. Hatart! Dock lite bättre nu.

Nåjaa.. Älsklingen fyllde hela 25 år i Måndags. Vilket firades under Lördagen, hade 30 pers här hemma. Tyckte han förtjänade nå paket på Måndagen då han kom hem från jobbet. Så han fick en presentpåse fylld med godispåsar och en trisslott! Ingen vinst på den dock..

I Söndags så for vi till Skärholmen och justerade Mickes klockarmband. Därefter in på Ikea, Babyland, Hemma och Jysk.. Kom hem med, servetter och en kruka från Ikea, 4 bodys, ett par mini-tigertofflor, nappflaskor och en skötbädd från Babyland samt en ny kaffebryggare från Hemma.

Måndag-Tisdag-Onsdag, har jag bara legat hemma, kollat på tv, film och snorat som bara den.. Hur mycket snor får det plats i en egentligen? Snyter, snyter och snyter mig, tar ju aldrig slut! Har kollat igenom första säsongen av Prison Break och broderat på Tigern som aldrig vill bli klar.

Efter frukosten i morse så tog jag iallafall en Niferex (vilket jag inte gjort på länge pga att jag började må illa och fick nå hemskt ont i magen utav dem.. Plus att magen sa ifrån!). Verkar ha gått bra idag iallafall, förutom lite magont. Så skall hoppa över Niferexen imorgon och ta en tablett på Lördag igen, så det blir varannan dag till att börja med. Så får vi se vad magen säger.

<3 85 dagar kvar till BF nu! Längtar efter att få hålla dig i mina armar!

5 Maj

Var inte i går som man skrev här, men vad gör det. Inte så många som läser det ändå.. Men men...

Helgen som vad spenderade vi i Sala. Var ner i parken en liten sväng, där det var crusing, brasa och fyverkerier. Stannade dock inte så länge.. Vi gick till Åkrahallen och hyrde en film så gick vi tillbaka hem till Lina och Anders. Kollade på filmen en liten stund sen så gick jag och Micke och la oss, var supertrötta. Och Micke han vart sjuk. invigdes grillen för i år.. Efter maten så gick vi hem till Lina och Anders igen, iomed att älsklingen var superkrasslig.. På söndagsmorgonen så for vi hem igen.. Helt slut båda två..

Älsklingen vara hemma från jobbet under måndagen, stackarn. Men nu är han frisk igen. For till Skärholmen en sväng under dagen, köpte "kringskrams och lulllull" som Micke kallar det till inbjudningskorten :P Köpte även massa annat som vi behöver till bröllopet. In på Ica också och handlade med oss lite mat hem.

Igår var jag iallafall på Ikea med Jörgen för att köpa Mickes födelsedagspresent! Ett ordentligt köksbord! Var tänkt att jag skulle gömma förpackningarna under sängen, men en av dem var för hög, så där sprack mina planer.. Vart till att ställa in dem i köket och gå ner på affärn och köpa ett födelsedagskort och ballonger istället.. Vilket gjorde våran köksdörr kanonfin, haha! Han fick alltså presenten igår istället, iomed att det inte gick att gömma förpackningarna. Han vart glad för det :) Trots att det inte vart den färg som vi kollat på tidigare. Vart ett i ek istället för svartbrunt för att man ser minsta lilla dammkorn på svartbrunt, samt pga att jag tänkte på vad som komma skall. Barn kan ju vara duktiga på att göra repor osv, vuxna också, och repor syns betydligt mer på svartbrunt än på ek. Och det höll han med mig om :) Blir till att fira honom på lördag :) Blir på köksbordet ser ni nedan :) Blir till att köpa köksstolar så småningom.




Ja så igår eftermiddag så vart det till att montera ihop köksbordet. Gick kanoners! Därefter så pysslade vi med inbjudningskorten och nu är dem nästan redo att skickas ut! Skall göra klart dem ikväll. I eftermiddag så är det tänkt att jag skall möta upp älsklingen efter jobbet, i Skärholmen, för att köpa ett v-kort som fattades, samt kika på kostym åt herrn :) 

Mini håller på och hoppar runt i magen för fullt just nu. Är vi i V.26+4 idag så nu är det "bara" 93 dagar kvar till BF!  :) Vi längtar efter dig <3


 

RSS 2.0