22 April

Gårdagen ~ Vart en mycket tidig middag, iomed att vi skulle iväg till Huddinge Sjukhus på föreläsning - om förlossning och allt däromkring. Var helt fullsatt med folk. Varav många såg ut att vara 30+. Föreläsningen var iallafall väldigt informationsrik. Dock så pratade dem bara om sånt som jag redan visste. Men nyttigt att vara där och lyssna för det.

Frida - Svar på din kommentar. Pojke eller Flicka? Du får hålla dig till tåls till det är dags för H*n att komma ut :) Du tänkte på kläderna. Angående dem så måste man ju inte ha könsrelaterade färger till sina barn. Affärerna verkar dock tycka så, tyvärr. Både pojkar och flickor kan ha blåa kläder :) Sen så behöver det nödvändigtvis inte vara just dem plaggen som finns på bilderna :) Fanns även rosa/lila plagg med bamsemotiv på.

Annars då. Är nå hemskt trött idag. Natten till idag har inte varit annat än hemsk.. Har inte kunnat sova för fem öre. Dem få gånger som jag lyckats somna och sova en liten stund så har jag bara drömt en massa obehagliga drömmar. Vart bananmilkshake till frukost idag och sedan en stor portion lunch. Älsklingen hade öst på en jäkla massa mat på min tallrik och allt slank ner :) Borde vara proppmätt nu, men icke.

20 April

Tog tuben till Hallunda idag, för att lämna in ett papper på försäkringskassan. Hittade lite smått på vägen hem, 4 små plagg till Mini. Vart 3 bodys, med motiv från Bamse, samt ett par byxor med ett motiv bak.

Min älskade syster Lina har äntligen fått komma hem från sjukhuset idag! Skönt! Gubben hennes har dock gått och blivit magsjuk så vi hoppas verkligen att hon slipper det. Har varit nog för henne nu tycker jag! <3

Imorgon så skall jag och älsklingen till Huddinge Sjukhus. Vi ska på en föreläsning där dem ger en massa info, bland annat om förlossningen, smärtlindring, oväntade händelser, kejsarsnitt och eftervård (BB) osv.






19 April

Då var fjärde besöket hos barnmorskan avklarat. Mini växer normalt och hjärtfrekvensen låg på 150 slag i minuten.

<3

18 April

Vad skall man hitta på idag då?

Mamma var här Fredag-Lördag, så igår viknade jag av henne på Centralstationen efter att vi varit och fikat på Älsklingens jobb. Sjuk personal så han jobbar hela helgen, kommer inte hem fören runt 18 tiden ikväll.. Buhuuu!
Ingen riktig helg denna vecka :/

Efter att jag vinkat av morsan så hoppade jag av i Skärholmen på vägen hem, var meningen att jag bara skulle in på ICA och köpa hem lite grejer som fattades till middagen, men hamnade på Stadium först. Hittade en ny vår/höst-jacka! Behövligt, iomed att det kändes som att min gamla satt som ett jävla korvskin på mig! Vart även ett par mjukisbyxor och en tröja.

Gick in på ICA efter det och sedan hem för att invänta klockan. Började med maten och sen kom älsklingen hem lagom tills det var klart. Var bara till att sätta sig att äta :) Kollade på Millenium sen och var vakna till 01 :O Var evigheter sedan jag var uppe så länge.. Hade varit vaken sen 6 tiden och gick upp vid 7 till och med.

Det satte dock sina spår idag så jag inte vaknade ordentligt fören vid 11.30! Har inte gjort nå spec idag. Käkade upp resterna från igår till frukost. Kanske blir en liten promenix lite senare, om jag orkar. Till ICA Maxi eller så.. Får se. Nu tänkte jag iallafall ta och lägga mig i soffan och kolla på nån film som snart börjar på femman.  



Tycker att Lina skall ta och bli frisk nu!!

12 April, forts.

Kom hem från Ica Maxi för ett tag sedan. Gick faktiskt ganska bra, förutom att det vart lite tyngre på hemvägen. Det fick nämnligen följa med en platta cola hem! Samt lite annat onyttigt, godis. Men det har jag gjort mig förtjänt av, tycker jag! :)

Kom just på att vi måste ner i källaren med massa bråte idag! Så tänkte slänga ut det i hallen så får det stå där och skräpa tills älsklingen kommer hem från jobbet. Och förhoppningsvis så glömmer vi inte av att gå ner med det som vi gjort de senaste två-tre måndagarna. Kanske borde ta mig nått att äta också, frukosten bestod utav två kokta ägg och en kopp Thé. Har ingen matlust för fem öre :/

12 April

Ja tänker inte säga så mycket mer om helgen än att gårdagen kunde ha varit betydligt bättre än vad den var! 

Fick hem lite papper från Trygghansa idag. Vi tecknade nämligen en gratis Mammabarn-försäkring ganska fort efter att det plussade på stickan. Och nu har vi uppgraderat den till en VäntaBarn-försäkring, ett bra försäkringsskydd som gäller under graviditeten, under förlossningen samt under barnets första sex månader. 

Fick en fråga bland kommentarerna för några dagar sedan, där frågan löd om vi hade några magbilder. SJÄLVKLART har vi det. Har bara inte tagit mig för att lägga upp några, får ta och göra det snart. På tal om det så har vi glömt bort att ta kort i lördags då vi gick in i en ny vecka.

Ikväll så står det Tacos på menyn! Mums! Så jag tänkte att jag skall försöka göra någon nytta och ta en promenad till Ica Maxi om en liten stund.

Älsklingen har gjort en ny cover! <3 Mycket bra gjort! Mini hoppar runt som bara den i magen då den spelas :)



Michael Hoffman!  Jag älskar dig av hela mitt hjärta! Du är det bästa och finaste jag har.
Jag vill aldrig vara utan dig. <3

10 April

Idag har vi gått in i vecka 23+0 (24)! Bebisen väger nu strax över ett halvt kilo och är nästan 30 cm lång från hjässa till häl.



Nu blir det middag! Älsklingens hemlagade hamburgare och hemgjort hamburgerbröd, med ölsmak! :O

9 April

Har varit till Skärholmen en sväng idag för att gå in och kika på H&M. Hittade lite kläder som fick följa med hem. Vart mest bebiskläder! :)  Ett par gråa byxor, en blårandig boby med Nalle Phu och Tiger, en mössa, 3 par strumpor, en flis overall med Tiger, ett trepack med bobys och en haklapp. Tror att det var allt. Hittade även två tröjor åt mig själv. Fick ett presentkort av H&M med 100KR på också. Det får karln :) 
 


I helgen så vet jag inte riktigt vad vi skall hitta på. Vi får eventuellt hem gäster på middag imorgon, men inte säkert ännu. Får se vad som händer.. På måndag så skall jag eventuellt fara till Sala och hälsa på. Men just nu känns det inte som att jag orkar. Snart kommer iallafall älsklingen hem från jobbet :) <3

 

6 April

Gårdagen var en superbra dag! Efter att vi fått i oss frukost och pysslat lite här hemma så for vi till kungens Kurva, vi gick in på ikea och handlade lite till Mini. Täcke, kudde, lakan, madrasskydd, spälskydd och små handdukar. Samt lite andra saker till hemmet - Nya kuddfodral till kuddarna i soffan samt nya skärbrädor. Därefter så vart det Heron City och bio, The Bounty Hunter. Rolig film. Och efter det så vart det en promenad till Skärholmen och sedan begav vi oss hem, lämnade grejerna och for vidare hem till svärmor. Hon hade nämligen varit i Istanbul under helgen och hade köpt med sig lite presenter till oss. Nån ungsformstjossan och lite bebiskläder. Det tackar och bockar vi för! Väl hemma igen så var det dags för middag. Därefter så vart det gitarrspelande för älsklingens del och jag började möblera om på massa kläder, (från ena byrån till den andra) sånt jag ändå inte kan få på mig nu fick hamna i byrån som står i musikrummet. Vilket gjorde att Mini fick en egen låda :) Så nu ligger H*ns kläder i en egen låda, istället för att ligga på hög ovanpå byrån. Älsklingen kom och hjälpte till att vika ner allt. :) Sen så bytte vi plats på spjälsängens sängbottnen. Sen så gjorde vi väl inte så mycket mer, kollade på tv en stund sen var det tid för att gå till sängs.
 
Idag då, vaknade vid 8 men låg kvar i sängen till 9. Åt lite frukost och satt mig här. Skall ut på äventyr med mina spypåsar idag, skall åka massa tunnelbana :/ Får se hur det går, om jag lyckas utan att kräkas. Har möte på Simba idag så jag måste ta mig dit. Har pratat lite på msn med mor min också, hon har bokat biljetter hit nu. Så hon kommer hit nästa vecka. Nej nu skall jag ta och göra iordning mig lite och få i mig lite mer i magen innan jag skall åka. Önska mig lycka till..


Blommorna jag fick av Micke 1/4-10 :)

Frieri!


<3 1 April 2010 <3

Livets mirakel



Jag har blivit MOSTER!
Den 31 Mars 2010, klockan 19.54 så hjälpte jag denna underbara
 lilla flicka vid namn Emma till världen!
Helt otroligt att se ett mirakel födas.
Hon vägde 3345 gram och var 47cm lång. <3

För mig och Micke så återstår det 127 dagar till BF. Väntan är lång!

RSS 2.0