Dag 06 – Min dag


Dag 06
– Min dag

Denna dag har varit helt fantastisk. Mys ute hela dagen med min underbara familj! Vi bestämde oss efter frukosten att vi skulle fara till Skansen. Hade ju två fribiljetter att ta vara på, som vi vann på Underbara Barnmässan.

Älsklingen fixade supergoda mackor och varm choklad att ta med medan jag plockade fram varma kläder och fixade i ordning W.

Påpälsade och klara gick vi mot tuben. Gick runt lite i City innan vi tog en promenad vidare till Djurgården. Väl inne på Skansen så gjorde vi lite kopior från i somras. Vi gick våran bröllopsfotorunda och fotade massor (vi gifte ju oss och hade bröllopsfotograferingen på Skansen). Sen vidare mot Bollnästorget, där allt hände! :)

Det var julmarknad och årets lucia kröntes. Kikade runt där och sedan tog vi en varsin macka och varm och god choklad. Mums! Gick runt återigen och gick in på Akvariet och kika. Fick rysningar i hela kroppen då vi kom in till spindlarna! Usch.. Vidrigare djur finns inte.. Tog spårvagnen tillbaka in till City och därefter hemåt.

Mysdag <3




bloglovin

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 05 - Vad är kärlek?
Det här är kärlek!
(Bilder säger mer än tusen ord!)

Älskling&Jag


bloglovin

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Frukost: tekaka med smör och en kopp varm choklad
Lunch: pannkakor med lingonsylt.
Middag: stroganoff på bratwurst med ångkokt ris.

utöver detta, två pepparkakor..

bloglovin

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 03 – Mina föräldrar

Mina föräldrar är skilda, tack och lov!
Dem skilde sig då jag var runt 3-4 år, om inte mindre. Detta pga min så kallade far..

Min mor heter som tidigare nämnt A och är 46 år. Hon jobbar som undersköterska och bor tillsammans med sina två katter, Tiger och Balou, i min hemort. Tråkigt att vi bor en bit ifrån varandra nu, brukade nämligen springa hos henne titt som tätt, äta mat och rota i hennes skafferi efter nått gott, när jag hade tråkigt hemma hos mig. Lite svårt att göra det då man bor 13 mil ifrån varandra. Men ändå bra att vi gör det, för vi har fått en bättre relation till varandra efter att jag flyttade hit. Kan prata om det mesta och mer ordentligt, haha!

Min så kallade far är en skit som heter S och är 55 år, tror jag. Han är bilmekaniker och har egen firma så har jag för mig att han kör lastbil åt Johanssons Bageri också.. Han är iallafall en jävla jubelidiot! Jag har ingen kontakt med honom. Hans beteende är oförlåtligt och jag klarar mig bättre utan honom i mitt liv. Men trotts det så ser jag honom tyvärr ibland. Usch! Skit på dig gubbjävel!

bloglovin
RSS 2.0