30 Mars

Dagens barnmorskebeskök gick bra. Tog om alla blodprov som togs vid första besöket, iomed att alla förutom blodgrupperingen hade kommit bort i samband med att dem bytte labb. Jag fick ligga ner under provtagningen, så det gick mycket bättre än första gången. Bebisen började röra på sig i magen också, så då fick jag tankarna på det istället.

Efter provtagningen så fråga hon om vi skulle lyssna lite, och det tackar man ju inte nej till. Hjärtat slog 148 slag i minuten och det var helt normalt :)

26 Mars

I Onsdags så mailade jag iväg en spontanansökan! Fick ett mail 5 minuter senare att jag skulle ringa upp chefen under Torsdagen, vilket jag såklart gjorde. Bestämdes att jag skulle komma dit klockan 09.00 idag. Och nu har jag varit där :) Varför har jag inte tänkt på det här tidigare? Nåväl! Jag börjar på måndag! :) Wiihoo!



Igår så var iallafall Mickes syster med familj här på middag. Fick massa fina bebiskläder utav dem, och ett påslakanset! :) Suveränt! Lika god mat som alltid såklart!

Imorgon är det Lördag! Vilket innebär att vi går in i vecka 21+0! (22).



Vecka 19+5 på bilden.

 

Ny blogg..

Jag har ju en ny blogg sen några månader tillbaka. Men det är två saker som gör att jag inte tycker om den! För det första så kan man inte se statistiken på antal besökare och för det andra så "ser" man inte om någon har kommenterat, såvida jag inte kollar runt bland allt jag skrivit.

Kanske borde strunta i den nya och fortsätta här istället? Eller skita i att blogga i huvudtaget? Vad tycker ni?

Onsdagen den 17 Mars 2010

Har ju hänt en hel del sedan jag var in och skrev här sist. Den 8 mars så var iallafall jag och älsklingen på rutinultraljudet! Allt såg kanon ut! "En fin liten bebis!", som barnmorskan sade. Och vi fick reda på könet :) Vart även ett tidigare BF datum. Den 6 Augusti är vårt mirakel beräknad att komma! :) Vi längtar <3

Har även fått tag på en spjälsäng för en liten summa! Mickes jobbarkompis son har växt ur sin och skall strax få en växa-säng, perfekt! :)

Har känt av bebisens sparkar och rörelser sen vi var i v 16. Och nu känns dem betydligt mer och oftare! 


På lördag så har vi kommit halvvägs!




4 bilder från rutinultraljudet!


RSS 2.0