SKHLM - The capital of Shopping

Idag har jag varit i Skärholmen och shoppat i min ensamhet!
Vart både det ena och andra! Vilket behövdes!

Fick nyss ett samtal, från något överhuvud. JAG har fått jobb! Visserligen bara ett vikariat, ligger en liten bit utanför min hemort. Jag låg tydligen högst upp på LAS-listan! Börjar redan imorgon! Får se hur det går! Aldrig varit där tidigare, vet knappt var det ligger, och ingen intro hinns med! Huaa! Önska mig lycka till!

Detta innebär jag måste åka ifrån min älskling redan ikväll! Åhh jag kommer sakna honom jättemycket! Han är världsbäst!! Underbarast!<3 Puss på dig Michael! Längtar redan efter dig!

Typiskt!

Min mor är världsbäst på att krångla! Suck!

Snart, snart, snart! Jag skall snart sätta mig på hojen mot centralstationen för att möta upp min älskling! <3 Mys! Blir nog en tripp till affärn på samma sväng, så har vi det avklarat. Ikväll blir det mys på högsta nivå! Har saknat han massa!

Imorgon skall vi hjälpa mamma att flytta, huaa jag kommer att avlida.

All Words

All Words består av Waxblend som rappar och gör musiken (beaten) och
Poetic Hallucination som rappar och sjunger.
 
Gruppen grundades bland smuts och råttor i Galvan's replokaler i Sala City år 2004. All Words har tidigare släppt skivorna  "Welcome To Life LP" och "Babylon To Ashes Mixtape". I september 2009 så släpps den nya skivan "You Know EP"!

Checka in Sala rap-gruppen ALL WORDS underground musikvideo "You Know".


Här kan du Tjuvlyssna på skivan "You Know EP"!

Sortering utav papper!

Jag var dum nog och beslutade mig för att öppna ett utav mina skåp i bokhyllan,
pga att ja skulle leta rätt på något! Hittade inte det jag sökte efter så det slutade med att ALLT som var där inne åkte ut på golvet, och sorterades! 

En mängd med onödiga papper bland annat, från då jag bodde i Gävle bl.a! usch! Åh fy o blä! Bort med dem! Det mesta hamnade i sopen! Allt förutom viktiga papper från sjukhuset och vc! Så en storstädning där var verkligen BEHÖVLIGT! Förutom en mängd med onödiga trista papper så hittade jag inslängda halvuppätna toalettrullar, halvuppätna hundben, massa kort, min gamla mattebok, ett gammalt id-band, gamla söndertuggade kattleksaker osv. När jag flyttade tillbaka hit så åkte liksom allt ner i kartonger fort som attan, hade inte tid med att sortera bort skiten då.. Sen så kastades skiten in 2 av 3 hyllor i skåpet bara, för att slippa ha kartonger ståendes kvar överallt!

Skönt att ha det gjort nu iallafall! Vart en hel proppfull kasse med skit som skall slängas! Förvånad över hur mkt SKIT det kan få plats i ett litet skåp!

Neej, nu kan jag inte hålla mig längre! Nu skall jag hälla i mig dagens första intag utav cola!

I taket lyser stjärnorna

Är en svensk film som är baserad på succéromanen, skriven av Johanna Thydell.

Denna film är nog en av dem mest gripande filmer jag sett och är en av de bästa svenska filmer jag sett! Det är en film om något av det svåraste som finns; att förlora någon man älskar till döden.

Huvudpersonen är den fjortonåriga flickan, Jenna Wilson, vars mor är döende i cancer. Väl hemma så är det Jenna själv som sköter allt, handling, städning, tvättning osv. Jennas enda vän Susanna, verkar vara glad över att ha ett eget liv som är betydligt mycket bätte än Jennas.

Då hennes mammans tillstånd hastigt försämras så tvingas dem flytta hem till Jennas mormor, som är riktigt pain in the ass. Hon är totalt omänsklig och hård. Livet suger helt enkelt! Sedan träffar hon Ullis (Den populäraste tjejen i skolan), som bor i samma trappuppgång. Vilket leder till att hon börjar göra typiska "tonårsgrejer", smygröka och gå på fester. Sno en tröja. Supa sig fulla på en handikappstoalett, efter att man har låtsas att man glömt legitimationen i bilen när man ska försöka köpa lättöl!

Jag tycker att filmen var riktigt bra! Dock lider filmen av samma problem som många andra svenska filmer gör, i att skådespelarna talar otydligt och att det inte är helt oproblematiskt att höra vad alla säger vid en del tillfällen.
Denna film får betyget 4 av 5 möjliga nougatrutor!

Torsdag

Hur mår jag idag då? Ryggen håller i sig som vanligt:/ och jag mår illa, igen :(

Hitills idag så har jag tvättat, som nu snurrar runt i torktummlaren och hänger i torkskåpet!
Håller nu på att koka ris! Ja hör ni, jag skall äta lunch, hm eller ja brunch!
Smöret tog slut igår, hade ingen lust att äta frukost då! 

Till maten så blir det film! "I taket lyser stjärnorna", har jag ork så skrivs det en liten recension efteråt!

NU är snart Fredag, yay!!!

Onsdag


It was incredibly long time ago I felt this good. (apart from some things).

This is thanks to my husband. Så otroligt glad över att du finns och jag har dig älskling!! Du är det bästa och finaste jag har. Vill så gärna att det skall vara fredag nu, för då får jag vara i din famn igen, längtar! <3

Jaha vad har fröken gjort idag då? Inget nyttigt för fem öre! Dagen började med att jag knappt kom upp ur sängen på grund utav att min rygg är som den är.. När jag väl kom upp så hoppade jag in i duschen, därefter frukost! Andra dagen i rad som jag äter frukost i min ensamhet, hemma! Jag börjar förvåna mig själv! Sen vart det en heldag i min soffa tillsammans med mina två fyrbenta! Nu på kvällningen så vart den en kycklingrulle på hemkörning, gott var det! Thats it, typ! Pratat en massa med min underbara man också! Det är det enda vettiga jag gjort idag!
Ja det var ju inte igår som man skrev här direkt! Kom inte ens ihåg att jag hade en blogg, förns jag kollade igenom bland favoriter! Så jäkla bra minne man har ibland! Men men, fanns ändå inget intressant att läsa här iallafall såg jag!

Jag var och hälsade på min farfar på sjukhuset igår, senare på eftermiddagen så var jag hem till farmor en sväng. Kul att träffa dem! Synd bara att en viss person gjort så att vi inte har sån bra relation längre! Hoppas att du blir bättre nu efter operationen farfar!
RSS 2.0